Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Grigio Antiek Rood

Vanaf Op aanvraag

Roodbruin getinte vloeren zoals Grigio Antiek Rood creëren een warme sfeer in de ruimte, terwijl het gebruik van strokenvloeren en plinten in dezelfde kleur de illusie van ruimte vergroten, passend bij moderne interieurs met geometrische vormen en primaire kleuren.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Roodbruin getinte vloeren geven de ruimte een warme, knusse sfeer, maar laten de ruimte optisch wat kleiner lijken. U kunt de ruimte echter weer optisch verlengen door te kiezen voor een strokenvloer met of zonder V-groef, waardoor u diepte in de kamer creëert. Plaats de stroken wel in de richting van het licht om het effect extra te benadrukken. Door te kiezen voor plinten in dezelfde kleur als de vloer zal de ruimte ook wat groter lijken.

 

Een mooie roodbruine tint heeft de vloer Grigio Antiek Rood. Deze geschaafde, speciaal behandelde en mild verouderde vloer is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Kiest u voor stroken van 90mm breed, dan past hij goed in een moderne inrichting, gekenmerkt door geometrische vormen en primaire kleuren zoals wit, zwart en grijs. Een felle kleur is hier heel goed mee te combineren, en herhaling van de gebruikte kleuren zorgt vervolgens voor rust en ruimte in het interieur.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout