Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Pastis Silk

Vanaf Op aanvraag

Pastis Silk Pastis vloeren, behandeld met transparante naturel olie, behouden de warme kleur en structuur van eiken, passen in diverse interieurs en zijn verkrijgbaar in elegante patronen zoals de Hongaarse punt van 90 x 540 mm.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Door gemanipuleerde geschuurde vloeren met een transparante naturel olie af te werken, blijven de prachtige, warme kleur en de structuur van het eiken behouden. Eiken heeft een geelbruine kleur, wat de ruimte warmte en gezelligheid geeft. Omdat eiken een neutrale basiskleur heeft, kunt u het met veel kleuren combineren. Het is verstandig ervoor te zorgen dat uw vloerkleur ofwel twee tinten lichter, ofwel een stuk donkerder is dan de kleur van uw meubelen. Vloer en meubilair in dezelfde kleur en houtsoort kunnen wel, maar dan raden we u aan er een vloerkleed met een contrasterende kleur tussen te leggen.

 

Een voorbeeld van een naturel getinte vloer is de Pastis Silk Pastis. Door de neutrale kleurstelling past deze vloer bij vele soorten interieurs. Deze vloer combineert de tijdloze schoonheid van eiken met een moderne, elegante uitstraling. De vloer is verkrijgbaar in allerlei patronen, zoals bijvoorbeeld een Hongaarse punt van 90 x 540 mm, wat bijdraagt aan de veelzijdigheid en het aanpassingsvermogen van deze vloer.

 

Pastis Silk Pastis vloeren zijn ideaal voor zowel traditionele als moderne interieurs. De subtiele, natuurlijke tinten zorgen voor een serene en uitnodigende atmosfeer, terwijl de unieke patronen visuele interesse en diepte toevoegen aan elke kamer. Deze vloeren kunnen worden gecombineerd met een breed scala aan meubelstijlen en kleurenpaletten, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke woning.

 

Het gebruik van een transparante naturel olie accentueert niet alleen de natuurlijke schoonheid van het eikenhout, maar biedt ook een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking die bestand is tegen dagelijkse slijtage. Hierdoor blijft de vloer er jarenlang prachtig uitzien met minimale inspanning.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout