Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Sherazade Sandscape White Gold Sand

Vanaf Op aanvraag

Transparant geoliede vloeren, zoals de Sherazade Sandscape White Gold Sand, tonen de houtnerf en hebben een lichte, authentieke uitstraling, perfect voor sfeervolle of klassieke inrichtingen, en zijn geschikt voor vloerverwarming.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Transparant geoliede vloeren laten duidelijk de houtnerfstructuur van het hout zien. Deze eigenschap benadrukt de natuurlijke schoonheid van het materiaal en geeft het een authentieke uitstraling. Door te werken met een wit getinte olie krijgt de vloer een heel helder, licht oppervlak. Dit kan een ruimte een frisse, ruimtelijke uitstraling geven, die ideaal is voor verschillende interieurstijlen.

 

Een voorbeeld van een vloer met een transparant witte tint is de Sherazade Sandscape White Gold Sand. Deze geschaafd verouderde vloer is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waardoor er veel keuze is voor verschillende voorkeuren en stijlen. Denk bijvoorbeeld aan een plankenvloer van brede parketdelen, die een gevoel van ruimte en luxe uitstralen, of aan een modern-klassiek patroon zoals een grote visgraat, die een tijdloze elegantie aan de ruimte toevoegt. De visgraatvloer, zoals hier afgebeeld, biedt een verfijnde en stijlvolle uitstraling.

 

Een groot voordeel van deze vloeren is dat alle uitvoeringen geschikt zijn voor vloerverwarming. Dit maakt de Sherazade Sandscape White Gold Sand niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en comfortabel. De warmte van de vloerverwarming in combinatie met de elegante uitstraling van de vloer zorgt voor een aangename leefomgeving.

 

Transparant witte vloeren passen goed in een sfeervolle of klassieke inrichting. Ze zijn uitstekend te combineren met andere natuurlijke materialen, zoals hout, steen en textiel. Daarnaast vormen ze een mooi contrast met goed afgewerkte, glanzende en luxe materialen, zoals marmer, metaal en glas. Dit maakt de vloer veelzijdig inzetbaar in verschillende interieurstijlen.

 

In een interieur met transparant witte vloeren mogen paneeldeuren, architraven en mooie, hoge, witgelakte plinten niet ontbreken. Deze elementen versterken de klassieke uitstraling van de ruimte en zorgen voor een samenhangend en elegant geheel. De combinatie van deze decoratieve elementen met de transparant geoliede vloer zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle inrichting.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout