Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Lieverdink Sherazade Seaside Antique White

Vanaf Op aanvraag

Transparant geoliede vloeren, zoals de Sherazade Sea Side Antique White, tonen de houtnerf en hebben een lichte, authentieke uitstraling, perfect voor sfeervolle of klassieke inrichtingen, en zijn geschikt voor vloerverwarming.

Artikelnummer: 8d34201a5b85-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Transparant geoliede vloeren laten duidelijk de houtnerfstructuur van het hout zien. Dit benadrukt de natuurlijke schoonheid van het materiaal en geeft het een authentieke uitstraling. Door te werken met een wit getinte olie krijgt de vloer een heel helder, licht oppervlak. Dit kan een ruimte een frisse, ruimtelijke uitstraling geven, die ideaal is voor verschillende interieurstijlen.

 

Een voorbeeld van een vloer met een transparant witte tint is de Sherazade Sea Side Antique White. Deze vloer is ruw geschaafd en verouderd, wat zorgt voor een sleets en authentiek kleureffect aan de oppervlakte. Het lijkt wel 100 jaar oud, wat bijdraagt aan de charmante uitstraling van de vloer. De Sherazade Sea Side Antique White is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waaronder brede parketdelen en modern-klassieke patronen zoals een grote visgraat.

 

Een bijkomend voordeel van deze vloeren is dat bijna alle uitvoeringen geschikt zijn voor vloerverwarming. Dit maakt ze niet alleen stijlvol, maar ook praktisch en comfortabel. Transparant witte vloeren passen goed in een sfeervolle of klassieke inrichting en kunnen uitstekend gecombineerd worden met andere natuurlijke materialen. Ze vormen ook een mooi contrast met goed afgewerkte, glanzende en luxe materialen, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn in verschillende interieurs.

 

In een interieur met transparant witte vloeren mogen paneeldeuren, architraven en mooie, hoge, witgelakte plinten niet ontbreken. Deze elementen versterken de klassieke uitstraling van de ruimte en zorgen voor een samenhangend en elegant geheel.

Specificaties

  • Merk
    Lieverdink
  • Materiaal
    Hout