Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP110/59T

Vanaf 6440,-

In essentie bieden de Kalfire GP haarden niet alleen warmte en sfeer, maar ook een veelzijdige vuurbeleving die aansluit op jouw individuele smaak en de esthetiek van je woning. Met de vrijheid om verschillende elementen te personaliseren, kun je een haard creëren die niet alleen aan je functionele behoeften voldoet maar ook een opvallend kenmerk vormt in je interieur.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire GP110/59T Tunnelhaard: Jouw Unieke Vuurbeleving

Bij de Kalfire GP110/59T tunnelhaard krijg je de vrijheid om jouw vuurbeleving op maat te creëren. Met diverse keuzes in binnenwerken, inbouwkaders, en optionele functies zoals de hybride/led-functie en NSG-functie, kun je een gashaard samenstellen die perfect past bij jouw stijl en de uitstraling van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst.

 

BINNENWERK: Sfeerbepalend Element

Het binnenwerk van de Kalfire GP110/59T speelt een cruciale rol in het bepalen van het uiterlijk en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet brandt. Hier kun je kiezen tussen een vlak binnenwerk, een binnenwerk met een aantrekkelijk design, of zelfs een binnenwerk van zwart keramisch glas. Zo kun je het binnenwerk afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

INBOUWKADERS: Variëteit in Diepte voor Diverse Designs

Met inbouwkaders kun je spelen met de inbouwdiepte en daarmee de haard integreren in vrijwel elk design. Bij de Kalfire GP110/59T heb je de keuze uit een 3 cm, 7 cm, of 10 cm diep inbouwkader, met een dikte van 4 mm of 8 mm. Deze variatie geeft je de flexibiliteit om de haard aan te passen aan de specifieke eisen van jouw interieur.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas