Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Maestro 60/3 Tall Eco Wave

Vanaf 5850,-

De Maestro 60/3 Tall Eco Wave, met zijn buitengewoon hoog vuurzicht, de exclusieve Dynamic Flame Burner® en het Easy Release Door System, biedt het hele jaar door een prachtige en onderhoudsvriendelijke vuurervaring.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-2-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Maestro 60/3 Tall Eco Wave biedt het hele jaar door een perfect zicht op prachtige vlammen, mogelijk gemaakt door de buitengewoon hoge ramen en de unieke vorm van de haard. Deze haard is uitgerust met de exclusieve Dynamic Flame Burner®, een brander die zelfs tijdens de koudste periodes van het jaar een indrukwekkend hoog en dicht vlammenspel creëert. Door de optie om de haard op een lager vermogensniveau te laten branden, blijft deze haard het hele jaar door nuttig en effectief, ongeacht het seizoen of de temperatuur buiten.

 

Een bijzonder handige functie van de Maestro 60/3 Tall Eco Wave is het Easy Release Door System, waardoor het onderhoud en de schoonmaak van de haard een eenvoudige taak worden. Dit systeem maakt het verwijderen en weer terugplaatsen van onderdelen van de haard moeiteloos, waardoor gebruikers gemakkelijk toegang hebben voor schoonmaakwerkzaamheden, zonder gedoe of ingewikkelde procedures.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Vermogen
  7,2 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas