Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP65/55C

Vanaf 5250,-

Met de Kalfire GP hoekhaarden kun je jouw ideale gashaard samenstellen door te kiezen uit diverse binnenwerken en optionele functies zoals hybride/led en NSG, waardoor de haard perfect aansluit bij jouw persoonlijke stijl en de ruimte waarin deze staat.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP hoekhaarden bieden een unieke kans om een gashaard op maat samen te stellen, waarbij je keuze hebt uit diverse binnenwerken en optionele functies. Hiermee creƫer je niet alleen de perfecte sfeer, maar pas je de haard ook aan naar jouw persoonlijke smaak en de esthetiek van de ruimte waarin deze wordt geplaatst.

 

BINNENWERK

Een essentieel element van de Kalfire GP65/55C is het binnenwerk, dat niet alleen het beeld en de sfeer bepaalt wanneer de haard in gebruik is, maar ook wanneer deze niet brandt. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of je kunt gaan voor een binnenwerk van zwart keramisch glas. Zo ben je verzekerd van een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, zelfs wanneer de vlammen niet dansen.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze keuzemogelijkheden stellen je in staat om de gashaard volledig af te stemmen op jouw voorkeuren en de specifieke kenmerken van de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Zo wordt de Kalfire GP hoekhaard niet alleen een warmtebron, maar ook een uniek en persoonlijk element in je interieur.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,2 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas