Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Smart Bell 75-70

Vanaf 3973,-

De Smart Bell 75-70, een concentrische inzethaard met minimale inbouwdiepte van 35 cm, biedt optionele ventilatie en een hoog rendement, standaard uitgerust met Premiumfire voor een prachtig vuurbeeld.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 75-70, een concentrische inzethaard, belichaamt een uitstekende balans tussen stijl en functionaliteit, speciaal ontworpen om aan de behoeften van renovatieprojecten te voldoen. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een perfecte oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Dit maakt het een ideale keuze voor renovaties waarbij het maximaliseren van de beschikbare ruimte essentieel is.

 

Een opvallend kenmerk van de Smart Bell 75-70 is de mogelijkheid om deze optioneel uit te rusten met een ventilator. Deze toevoeging draagt bij aan een verbeterde warmteverdeling in de ruimte, waardoor de haard niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook een praktische verwarmingsbron wordt. Deze functionaliteit benadrukt de veelzijdigheid van de haard en maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die geavanceerde functies zoeken.

 

Naast zijn praktische voordelen biedt de Smart Bell 75-70 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creƫert een uitnodigende en ontspannende sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Dit samenspel van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een artistieke toevoeging aan het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 75-70 voorzien van Premiumfire, een hoogwaardige technologie die het vuurbeeld op een realistische en verfijnde manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en aantrekkelijker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 75-70 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties in een haard zoeken.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas