Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP110/55C

Vanaf 6575,-

Met de Kalfire GP hoekhaarden kun je een unieke gashaard samenstellen door te kiezen uit verschillende binnenwerken en optionele functies zoals hybride/led en NSG, waarmee je de haard perfect afstemt op je persoonlijke stijl en de ruimte waarin deze wordt geplaatst.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP hoekhaarden bieden de mogelijkheid om een gashaard op maat samen te stellen die volledig aansluit op jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Door te kiezen uit verschillende binnenwerken en optionele functies zoals hybride/led en NSG, wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP110/55C neemt een centrale rol in bij het bepalen van het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet brandt. Voor dit model heb je de keuze uit een vlak of design binnenwerk, of je kunt gaan voor een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze keuzes zorgen niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling tijdens het branden, maar dragen ook bij aan de algehele ambiance van de ruimte, zelfs wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze mogelijkheden stellen je in staat om de gashaard perfect af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren en de specifieke stijl van de ruimte waarin de haard zijn plaats vindt. Zo wordt de Kalfire GP hoekhaard niet alleen een warmtebron, maar ook een expressie van individualiteit en comfort in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,7 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas