Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

DRU Maestro 100 Eco Wave

Vanaf 6620,-

De sfeervolle DRU Maestro fronthaard met Eco Wave biedt een natuurlijke, levendige vuurervaring waarbij de hoogte van de vlammen varieert, vergelijkbaar met een echt houtvuur, zelfs bij verminderde warmtebehoefte.

Artikelnummer: d54e99a6c037-1-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De sfeervolle DRU Maestro fronthaard is ontworpen om een gezellige ambiance te creëren, zelfs wanneer er minder behoefte is aan warmte. DRU heeft Eco Wave ontwikkeld als een innovatieve functie, waardoor het mogelijk is om te blijven genieten van natuurlijke en volle vlammen, zelfs bij verminderde warmtebehoefte. Deze DRU-innovatie speelt een cruciale rol bij het leveren van het ‘ultieme vuur’, omdat het de hoogte van de vlammen kan laten fluctueren, variërend van hoog naar laag. Hierdoor ontstaat een natuurlijke en levendige vuurervaring die sterk lijkt op een echt houtvuur.

 

Eco Wave, geïntegreerd in de DRU Maestro fronthaard, stelt gebruikers in staat om het vuur aan te passen aan hun voorkeuren, waarbij de hoogte van de vlammen kan worden afgestemd op het gewenste niveau. Deze functie draagt bij aan een meer authentieke en dynamische vuurervaring, die het gevoel van een echt knapperend houtvuur benadert, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een comfortabel en aangenaam klimaat in huis.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Vermogen
  10,0 kW
 • Merk
  DRU
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas