Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Smart Bell Panorama 45-59

Vanaf 4145,-

Met minimale inbouwdiepte garandeert deze haard maximale inbouwvrijheid en verrijkt het industriële interieur met zijn strakke design en functionele veelzijdigheid.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell Panorama 45-59 biedt een unieke en compacte inbouwmogelijkheid als een hoogwaardige inbouwhaard. Met zijn opvallende panoramisch ontwerp zorgt deze haard voor een weergaloos zicht op het vlammenspel, dat vanuit drie zijden te bewonderen is. Dit zorgt voor een adembenemend en onbelemmerd zicht op het vuur, waardoor een warme en uitnodigende sfeer wordt gecreëerd in elke ruimte waarin het wordt geplaatst.

 

Het compacte ontwerp van de Smart Bell Panorama 45-59 biedt niet alleen een panoramisch zicht, maar ook een minimale inbouwdiepte. Hierdoor garandeert het een maximale inbouwvrijheid, waardoor het gemakkelijk te integreren is in verschillende ruimtelijke configuraties. Dit maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die een evenwicht zoeken tussen stijlvol design en ruimte-efficiëntie.

 

Het industriële interieur wordt verrijkt door de toevoeging van deze inbouwhaard. Het strakke design, gecombineerd met het panoramische vuurzicht en de mogelijkheid om vanuit meerdere hoeken van de vlammen te genieten, benadrukt niet alleen de esthetiek, maar ook de functionaliteit van de haard in verschillende binnenomgevingen.

 

Kortom, de Smart Bell Panorama 45-59 biedt een harmonieuze balans tussen esthetiek en functionaliteit door zijn compacte formaat, maximale zichtbaarheid van het vuur en aanpassingsmogelijkheden aan diverse interieurstijlen, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zij die op zoek zijn naar een elegante en ruimtebesparende haardoplossing.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,3 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas