Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Smart Bell 75-80

Vanaf 4209,-

Speciaal ontworpen voor renovaties, combineert deze haard functionaliteit met verfijning, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan diverse interieurs.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 75-80, een concentrische inzethaard, is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, met speciale aandacht voor renovatieprojecten. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een ideale oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Deze eigenschap maakt het bijzonder geschikt voor renovaties waarbij het optimaliseren van beschikbare ruimte van groot belang is.

 

Een opvallend kenmerk van de Smart Bell 75-80 is de optionele ventilatoruitrusting. Hierdoor kan de haard worden uitgerust met een ventilator die zorgt voor een verbeterde warmteverdeling in de ruimte, waardoor het niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook een functionele warmtebron wordt. Deze eigenschap benadrukt de veelzijdigheid van de haard en maakt het aantrekkelijk voor diegenen die geavanceerde functies zoeken.

 

Naast de praktische voordelen biedt de Smart Bell 75-80 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creƫert een uitnodigende en ontspannen sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Dit samenspel van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een verfijnde toevoeging aan het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 75-80 voorzien van Premiumfire, een hoogwaardige technologie die het vuurbeeld op een realistische en verfijnde manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en aantrekkelijker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 75-80 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties in een haard zoeken.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,8 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas