Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Smart Bell 65-50

Ideaal voor renovaties, combineert deze haard efficiëntie met een betoverend vlammenspel, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan diverse interieurs.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 65-60, een concentrische inzethaard, vertegenwoordigt een uitgebalanceerde mix van verfijnd design en functionele efficiëntie, specifiek ontworpen voor renovatieprojecten. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een voortreffelijke oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Deze eigenschap maakt het een perfecte keuze voor renovaties waarbij optimalisatie van de beschikbare ruimte een prioriteit is.

 

Een opvallende eigenschap van de Smart Bell 65-60 is de mogelijkheid om deze optioneel uit te rusten met een ventilator. Deze toevoeging draagt bij aan een verbeterde warmteverdeling in de ruimte, waardoor de haard niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook een praktische warmtebron wordt. Deze functionaliteit onderstreept de veelzijdigheid van de haard en maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die geavanceerde functies zoeken.

 

Naast zijn praktische voordelen biedt de Smart Bell 65-60 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creëert een gastvrije en ontspannende sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Dit samenspel van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een artistieke toevoeging aan het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 65-60 voorzien van Magnifire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en authentieker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 65-60 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties in een haard zoeken.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,3 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas