Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Smart Bell 45-60

Vanaf 3379,-

Geschikt voor renovaties, deze haard combineert praktische ruimtebesparing met een esthetisch aantrekkelijk design en geavanceerde functies zoals een realistisch vlammenspel.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 45-60, een concentrische inzethaard, staat bekend om zijn uitmuntende eigenschappen en veelzijdigheid, met name geschikt voor renovatieprojecten. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een uitstekende oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte een vereiste is. Deze eigenschap maakt het een praktische keuze voor renovatieprojecten waarbij efficiënt ruimtegebruik een cruciale rol speelt.

 

Een van de opvallende voordelen van de Smart Bell 45-60 is de mogelijkheid om optioneel uitgerust te worden met een ventilator. Deze toevoeging verbetert de warmteverdeling in de ruimte, waardoor het niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook een functionele verwarmingsbron wordt. Deze eigenschap draagt bij aan de veelzijdigheid van de haard en maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een haard met geavanceerde functies.

 

Naast zijn praktische voordelen biedt de Smart Bell 45-60 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vuur creëert een gezellige en ontspannende sfeer, terwijl het tevens fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Dit maakt de haard niet alleen functioneel, maar voegt ook een esthetische waarde toe aan het interieur, waardoor het een welkome toevoeging is aan verschillende woonomgevingen.

 

Standaard is de Smart Bell 45-60 voorzien van Magnifire, een innovatieve technologie die het vuurbeeld op een realistische manier weergeeft. Dit zorgt voor een verhoogde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en authentieker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 45-60 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een haardervaring die zowel functioneel als visueel indrukwekkend is.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  4,4 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas