Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Smart Bell 75-55

Vanaf 3617,-

De Smart Bell 75-55, een concentrische inzethaard met minimale inbouwdiepte van 35 cm, biedt optionele ventilatie en een hoog rendement, standaard voorzien van Magnifire voor een prachtig vuurbeeld.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 75-55 is een concentrische inzethaard die uitblinkt door haar focus op efficiƫntie en elegantie, specifiek ontworpen om renovatieprojecten te verrijken. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een optimale oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor renovaties waarbij het maximaliseren van de beschikbare ruimte van groot belang is.

 

Een opmerkelijke functie van de Smart Bell 75-55 is de optionele ventilatiemogelijkheid, waardoor deze haard kan worden uitgerust met een ventilator. Deze toevoeging draagt bij aan een verbeterde warmteverspreiding in de ruimte, waardoor de haard niet alleen een visuele aanvulling is, maar ook een praktische warmtebron. Deze veelzijdigheid benadrukt de aanpasbaarheid van de haard aan diverse behoeften.

 

Afgezien van de praktische voordelen biedt de Smart Bell 75-55 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het sfeervolle vlammenspel creƫert een uitnodigende en rustgevende ambiance, terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Deze samensmelting van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een artistieke verrijking van het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 75-55 uitgerust met Magnifire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische en verfijnde manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en aantrekkelijker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 75-55 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties in een haard zoeken.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,5 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas