Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Smart Bell 75-60

Vanaf 3736,-

Hoog rendement en prachtig vuurbeeld, standaard voorzien van Magnifire, maakt de Smart Bell 75-60 een functionele en esthetische toevoeging aan elk interieur.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 75-60 concentrische inzethaard is een uitstekende keuze, vooral geschikt voor renovatieprojecten. Met zijn unieke eigenschappen past deze haard perfect in diverse ruimtes en biedt het een optimale oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een efficiënte maar toch ruimtebesparende verwarmingsoplossing.

 

Een van de opvallende kenmerken van de Smart Bell 75-60 is de minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter. Deze geringe diepte maakt het installeren van de haard in verschillende situaties mogelijk, zelfs in ruimtes waar beperkte ruimte beschikbaar is. Dit maakt het een ideale keuze voor renovaties waarbij ruimteoptimalisatie een cruciale rol speelt.

 

Een bijkomend voordeel van de Smart Bell 75-60 is de mogelijkheid om deze optioneel uit te rusten met een ventilator. Deze ventilator draagt bij aan een efficiëntere warmteverdeling in de ruimte, waardoor de haard niet alleen een esthetische toevoeging is, maar ook een functionele warmtebron wordt.

 

Deze inzethaard biedt niet alleen praktische voordelen, maar ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het vuur creëert een gezellige sfeer en vormt een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Dit maakt de haard niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 75-60 voorzien van Magnifire, waardoor het vuurbeeld nog realistischer wordt weergegeven. Deze technologie voegt een extra dimensie toe aan het vlammenspel en versterkt de beleving van het vuur, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een authentieke haardervaring.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,1 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas