Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Ovation

Vanaf 4895,-

De Element4 Ovation gaskachel, uitgerust met de Real Flame Burner en gedetailleerde houtstammen, biedt een levensecht houtvuur. Compact van formaat, verspreidt het moeiteloos warmte en past het naadloos in diverse ruimtes, terwijl het een authentieke haardsfeer creëert.

 

Maattekening Ovation

 

Artikelnummer: af3303f852ab-1-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Element4 Ovation biedt een ongeëvenaard realistisch vuur dankzij de Real Flame Burner en de gedetailleerde houtstammen, waardoor een prachtig houtvuur ontstaat. Deze compacte vrijstaande gaskachel van Element4 is niet alleen eenvoudig te installeren, maar verspreidt ook een aangename warmte in elke ruimte vanwege zijn geringe afmetingen.

 

Met zijn Real Flame Burner en natuurgetrouwe houtset levert de Element4 Ovation een onmiskenbaar realistisch haardvuur. Deze moderne gaskachel, gemakkelijk te plaatsen in kleinere interieurs, omarmt de trend van een authentieke haardbeleving in een eigentijds ontwerp. Deze vrijstaande gaskachel met een vermogen tot ongeveer 6.6 kW biedt niet alleen warmte, maar ook een aangename sfeer. De recent verbeterde propaanbranders van de Real Flame Burner creëren een vuurbeeld dat bijna niet te onderscheiden is van een aardgasvuur.

 

De Element4 Ovation wordt snel en professioneel geïnstalleerd door onze deskundige installateurs, waardoor u binnen korte tijd kunt genieten van zijn voordelen. Met zijn verfijnde technologieën en design past deze kachel perfect in moderne interieurs, terwijl het nostalgische haardgevoel behouden blijft. Deze eigenschappen maken de Ovation van Element4 een waardevolle toevoeging voor comfort en sfeer in huis.

Extra informatie

Model

G20, G25, G30

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  1,6 - 7,4 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Gas