Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Gas Fire Front 110-75

Vanaf 6787,-

Met ontspiegeld glas, geïntegreerde technologie en concentrische vrijheid, levert deze haard zowel esthetische pracht als functionele veelzijdigheid voor verschillende interieurs en ruimteconfiguraties.

Artikelnummer: d09bf41544a3-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Gas Fire Front 110-75 is een buitengewone fronthaard met een verfijnde uitstraling, voorzien van het innovatieve Premium Fire 2 systeem. Deze unieke haard biedt een indrukwekkend frontaal ontwerp dat een statement maakt in elke ruimte. Het Premium Fire 2 systeem zorgt voor een eersteklas vlammenspel en een meeslepende vuurbeleving, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

 

Een opvallend kenmerk van de Gas Fire Front 110-75 is zijn veelzijdigheid in brandstofkeuze, waardoor het geschikt is voor zowel aardgas als propaan. Bovendien is alle techniek in het toestel geïntegreerd, waardoor een apart muurkastje overbodig is en het esthetische aspect van de haard behouden blijft.

 

De haard biedt een scala aan personalisatiemogelijkheden, waaronder vier verschillende kadervarianten – Hidden door, Hidden door+, Floating frame en Floating frame+ – die harmoniëren met diverse interieurstijlen. Bovendien zijn er opties voor houtstammen in antraciet (zwart verkoolde houtstammen) of natuurlijk gekleurde houtstammen, naast keuzes voor diverse achterwandopties zoals een industriële geribbelde achterwand, stalen vlakke achterwand en een zwart keramische spiegelwand.

 

Met ontspiegeld glas en de mogelijkheid om te profiteren van concentrische vrijheid en Opti-Vent systeemintegratie biedt de Gas Fire Front 110-75 niet alleen een esthetische toevoeging, maar ook functionele veelzijdigheid in verwarmingsmogelijkheden en designaanpassingen. Bovendien is deze haard verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor hij aan diverse ruimtebehoeften en interieurconfiguraties kan voldoen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,6 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw