Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Gas Fire Front 110-60

Vanaf 6442,-

De Gas Fire Front 110-60 betovert met zijn unieke fronthaardontwerp en de Premium Fire 2 technologie voor een superieur vlammenspel, geschikt voor zowel aardgas als propaan, met diverse personalisatie-opties.

Artikelnummer: d09bf41544a3-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Gas Fire Front 110-60 betovert met zijn unieke design als een fronthaard die een superieure uitstraling combineert met geavanceerde functionaliteit, voorzien van het innovatieve Premium Fire 2 vlammenspel. Het unieke frontale ontwerp van deze haard vormt een statement in elk interieur, terwijl de Premium Fire 2 technologie zorgt voor een eersteklas vlammenspel en een meeslepende vuurbeleving die de ruimte verfraait en een sfeervolle ambiance creëert.

 

Een opmerkelijk aspect van de Gas Fire Front 110-60 is zijn veelzijdigheid in brandstofkeuze. Dit maakt hem geschikt voor zowel aardgas als propaan, waardoor hij aanpasbaar is aan verschillende omgevingen en behoeften. Bovendien is alle techniek in het toestel geïntegreerd, waardoor een apart muurkastje overbodig is en het esthetische aspect van de haard behouden blijft.

 

De haard biedt ook diverse opties voor personalisatie, zoals vier verschillende kadervarianten – Hidden door, Hidden door+, Floating frame en Floating frame+ – die passen bij diverse interieurontwerpen. Verder zijn er keuzes voor houtstammen in antraciet (zwart verkoolde houtstammen) of natuurlijk gekleurde houtstammen, evenals verschillende achterwandopties, waaronder een industriële geribbelde achterwand, stalen vlakke achterwand en een zwart keramische spiegelwand.

 

Met ontspiegeld glas en de mogelijkheid om te profiteren van concentrische vrijheid en Opti-Vent systeemintegratie biedt de Gas Fire Front 110-60 niet alleen een esthetische toevoeging, maar ook functionele veelzijdigheid in verwarmingsmogelijkheden en designaanpassingen. Bovendien is deze haard verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor hij aan diverse ruimtebehoeften en interieurconfiguraties kan voldoen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,6 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw