Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Small Roomdivider Bio

Vanaf 9995,-

De Sky Small Roomdivider van Element4, beschikbaar als gashaard en bio-ethanolhaard, past perfect in ruimtes zonder gasaansluiting en biedt een opvallend design. Uitgerust met keramische houtblokken en een afstandsbediening voor eenvoudige ontsteking, is het een compacte maar sfeervolle toevoeging aan elke woonkamer.

Artikelnummer: 82161242827b-1-4-2-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Sky Small Roomdivider van Element4 is de compactste variant in de Sky Roomdivider serie en is beschikbaar als zowel gashaard als bio-ethanolhaard, een uitstekende keuze voor woningen zonder gasaansluiting of voor wie graag gasloos wil wonen. Net als zijn grotere tegenhangers vormt deze roomdivider een opvallend element in elke woonkamer en kan worden aangepast met een standaard houtset of een donkere houtset, passend bij elk interieur.

 

Wat deze haard uniek maakt is de kenmerkende Element4 Sky bio-ethanolhaard. Deze complete inbouweenheid bestaat uit volledig glas, waardoor je niet alleen een prachtig vuurzicht hebt, maar ook een echte eyecatcher in jouw huis. De keramische houtblokken en speelse vlammen zorgen voor een sfeervolle ambiance. Met de automatische ontsteker en afstandsbediening is het aansteken van de haard een eenvoudige taak.

 

De Element4 Sky bio-ethanolhaard biedt alle functies en gemakken van een gashaard. Met de afstandsbediening kun je het vuur in 3 standen regelen, terwijl de ruime branderinhoud van 5 liter ervoor zorgt dat je de hele avond kunt genieten van het stookplezier.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio Ethanol
 • Interieur
  Staal of zwart glas