Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Prime Fire 790 Burner

Vanaf 2800,-

De Prime Fire inzet is een moderne en compacte bio-ethanol haardbrander met de voordelen van BEV Technology®. Het biedt automatische bediening, twee vlamgroottes, tot 11 uur brandtijd en vereist geen schoorsteen, wat zorgt voor een uiterst schone verbranding en een betoverende, natuurlijke vlam.

 

Maattekeningen Prime Fire 790 Burner

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Prime Fire inzet is een hedendaagse bio-ethanol haardbrander met een strakke en minimalistische vuurlijn. Deze haard is niet alleen betaalbaar, maar ook compact van formaat en biedt tevens alle voordelen van de gepatenteerde BEV Technology® ontwikkeld door Planika.

 

De Prime Fire haard is ontworpen als een volledig automatische, lineaire ethanol haardbrander met een gebruiksvriendelijke bedieningsoplossing, waarbij ook een optioneel afstandsbedieningssysteem beschikbaar is. De haard heeft de mogelijkheid om te kiezen uit twee verschillende vlamgroottes en kan tot wel 11 uur branden.

 

Een opmerkelijk kenmerk van deze haard is dat het geen schoorsteen vereist, waardoor het een echte open haard is zonder de behoefte aan een schoorsteen. Daarnaast is de Prime Fire haard beschikbaar in vier verschillende maten, variërend van 590 tot 1190 mm, en beschikt over een automatisch bijvulsysteem om het gebruiksgemak te vergroten.

 

Tijdens het verbrandingsproces zijn er geen rook of onaangename geuren, wat resulteert in een uiterst schone verbranding. De enige bijproducten van het brandproces zijn warmte, waterdamp en een verwaarloosbare hoeveelheid CO2. Dit wordt bevestigd door het eco-brandstofveiligheidscertificaat, dat aangeeft dat Fanola strenge wetenschappelijke tests heeft doorstaan om te bewijzen dat het voldoet aan de milieuvoorschriften van de Europese Unie.

 

De haard creëert een charmante en natuurlijke vlam, waardoor u kunt genieten van de betoverende sfeer die wordt gecreëerd door flakkerende amberkleurige vlammen, zonder enige blauwachtige of kunstmatige reflecties. Bovendien maakt het speciaal ontwikkelde brandstofmengsel een uitzonderlijk lange brandtijd mogelijk, zodat u nog langer kunt genieten van de warmte en het visuele plezier van de haard. De Prime Fire inzethaard is een veelzijdige en milieuvriendelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een moderne, betaalbare en technologisch geavanceerde haardoplossing.

Specificaties

 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  4,4 kW
 • Merk
  Planika
 • Brandstof
  Bio Ethanol