Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Neo 500 Burner

Vanaf 1750,-

De Neo Burner is een ethanol-aangedreven haard met een eenvoudige installatie en geavanceerde veiligheidsfuncties. Met instelbare vlamhoogte en een ruime tankcapaciteit biedt het langdurig vuur zonder schoorsteen en is het gemaakt van duurzaam verzinkt staal.

 

Maattekeningen Neo 500 Burner

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

De Neo Burner is een op ethanol gebaseerd product dat behoort tot de premium collectie van Planika en vormt een aantrekkelijk alternatief voor traditionele houtgestookte openhaarden. Het product is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en snelle installatie, dankzij de toegewijde behuizing die bijna onmiddellijk geplaatst kan worden. Veiligheid staat voorop bij de Neo Burner, met verschillende sensoren en een microprocessor die voortdurend het verbrandingsproces monitort, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens gebruik.

 

De Neo Burner is bestemd voor gebruik binnenshuis en biedt een speciale pomp en bijgeleverde afstandsbediening voor extra gebruiksgemak. Bovendien zijn er optionele accessoires zoals een rooster en houtblokken beschikbaar. Dankzij de geavanceerde BEV Technology is het mogelijk om de vlamhoogte in twee stadia in te stellen: de lagere stand voor een langer brandende vlam en de hogere stand voor meer warmte. Met een tankcapaciteit van 2,7 liter kunt u tot wel 4,5 uur van uw vlam genieten in de eco-modus.

 

De Neo Burner is ontworpen met een geïntegreerd bedieningspaneel dat intuïtieve en gecontroleerde bediening van de bio-ethanolbrander mogelijk maakt. Het elimineert de noodzaak van een rookkanaal, waardoor er geen bestaande schoorstenen of rookkanalen hoeven te worden geïnstalleerd voordat het product in gebruik kan worden genomen.

 

Bovendien is de brander vervaardigd uit verzinkt staal, wat garant staat voor duurzaamheid en een lang productleven. Deze keuze van materialen zorgt ervoor dat de Neo Burner jarenlang betrouwbaar en stijlvol vuur kan bieden zonder tekenen van slijtage. Het product biedt de perfecte combinatie van modern design, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid voor wie op zoek is naar een innovatieve haardoplossing.

Specificaties

 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  3,2 kW
 • Merk
  Planika
 • Brandstof
  Bio Ethanol