Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika FLA 3+ 2490

Vanaf 21410,-

Planika FLA 3+ 2490 bio ethanol haard, door de meest geavanceerde technologie en innovatieve benadering van brandontwerp te bieden, kunt u langer dan ooit genieten van natuurlijke vlammen.

Artikelnummer: 54f5f4071fac Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

Planika FLA 3+ 2490 bio ethanol haard

FLA 3+

Fire Line Automatic 3+ brengt u naar een ander niveau van comfort en tevredenheid. Door de meest geavanceerde technologie en innovatieve benadering van brandontwerp te bieden, kunt u langer dan ooit genieten van natuurlijke vlammen.

De extra grote brandstoftank maakt de FLA3 + de meest comfortabele oplossing die vandaag beschikbaar is. De open haard garandeert de langst mogelijke verbranding met één vulling zonder iets te verliezen van de luxe en stijlvolle vorm waarvoor de haarden van Planika zo bekend zijn. Bovendien wordt FLA3 + aangeboden in 6 soorten behuizingen.

ETHANOL-BRANDERS

EEN VUUR VAN ALLE KANTEN

De bio-ethanol inzethaarden van Planika zijn zeer geavanceerde haarden met aan alle kanten open vuur. Het eenvoudige, maar toch elegante ontwerp van de inzetstukken geeft een grote vrijheid in de plaatsingsmogelijkheden. Samen met de zeer eenvoudige installatiemethode kunnen onze bio-haarden worden opgesteld als op zichzelf staande meubels, zonder enig contact met de muur.

OPLOSSINGSSPECIFICATIE

BETROUWBARE VEILIGHEID – VRIJHEID VAN ONTWERP

Een inzethaard is een uitkomst voor het ontwikkelen van de meest creatieve visies op het vuur in interieurs. Je bepaalt zelf of je hem in de muur of in een meubel wilt inbouwen. Laat je fantasie de vrije loop en creëer moderne en fascinerende projecten die nooit onopgemerkt zullen blijven. De technologie die in elke ethanol-inzet is geïmplementeerd, biedt de ultieme veiligheid en het hoogste gebruikscomfort. Ontdek de geavanceerde functies en meerdere veiligheidssensoren die een onlosmakelijk onderdeel zijn van de BEV ™ -technologie.

VOORDELEN VAN DE OPLOSSING

VOOR EEN NATUURLIJK OGEND EFFECT

De bio-ethanol inzethaarden bieden u een scala aan mogelijkheden om uw interieur een zeer origineel design te geven. Een geheel open bio-haard is vrij te plaatsen, ook midden in de kamer. U kunt ook de lengte aanpassen of verschillende modules samenvoegen.

Specificaties

  • Vuurzicht
    Open
  • Merk
    Planika
  • Stijl
    inzet,inbouw