Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Large Tunnel Bio

Vanaf 9995,-

De Element4 Sky Large Tunnel is beschikbaar als gashaard en bio-ethanolhaard, ideaal voor woningen zonder gasaansluiting. Het biedt een ruimtelijk effect en heeft keramische houtblokken voor een prachtige sfeer, inclusief een automatische ontsteker en afstandsbediening voor gemak.

Artikelnummer: 82161242827b-1-4-2-2 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Sky Large Tunnel van Element4 is een doorkijkhaard die ruimtes met elkaar verbindt en een ruimtelijk, verheffend effect creƫert. Beschikbaar als gashaard en bio-ethanolhaard, biedt de Sky Large Tunnel bio-ethanoloptie een uitstekende keuze voor woningen zonder gasaansluiting of voor wie gasvrij wil leven. Deze veelzijdige haard kan aangepast worden met een standaard houtset of donkere houtset, passend bij diverse interieurstijlen.

 

De unieke Element4 Sky bio-ethanolhaard is een volledig glazen inbouweenheid die een prachtig vuurbeeld combineert met keramische houtblokken voor een sfeervolle ambiance. De haard, uitgerust met een automatische ontsteker en afstandsbediening voor gemakkelijke bediening, biedt functionaliteiten vergelijkbaar met een gashaard. Met de mogelijkheid om het vuur in 3 standen te regelen en een branderinhoud van 5 liter, biedt deze haard een avond lang stookplezier.

 

De adembenemende Sky Large Tunnel Bio haard van Element4, als grote broer van de Small Bio, presenteert een imposant en levendig vlambeeld door zijn grotere formaat. Deze haard, verkrijgbaar als zowel gashaard als bio-ethanolhaard, past perfect in huizen zonder gasaansluiting en biedt een aanpassingsmogelijkheid aan diverse interieurstijlen. De keuze tussen een standaard houtset en een donkere houtset maakt het mogelijk om de haard aan te passen aan individuele voorkeuren. Laat de Sky Large Tunnel Bio haard schitteren in uw huis, ongeacht uw persoonlijke stijl. De Sky Large Tunnel Bio haard is beschikbaar in verschillende formaten, waaronder de Sky Medium Tunnel en Sky Small Tunnel.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio Ethanol
 • Interieur
  Staal of zwart glas