Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Medium Roomdivider Bio

Vanaf 10995,-

De Element4 Sky-serie biedt moderne bio-ethanolhaarden met dubbele branders en prachtig vuurbeeld. Beschikbaar in verschillende formaten en stijlen, geschikt voor diverse interieurs. De haarden hebben een automatisch vulsysteem en zijn geschikt voor afvoerloze of concentrische installaties.

Artikelnummer: 82161242827b-1-4-2-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De nieuwe bio-ethanol haarden van Element4, onderdeel van de Sky-serie, combineren een prachtig ontwerp met dubbele branders voor een spectaculair vuurbeeld. Beschikbaar als fronthaard, tunnelhaard of roomdivider in small, medium of large, elke haard bevat een automatisch vulsysteem en een 5-liter opslagtank, geschikt voor zowel afvoerloze als concentrische installaties. Een groot voordeel van de concentrische aansluiting is het gebrek aan geurontwikkeling en de verminderde behoefte aan extra ventilatie.

 

De Sky Medium Roomdivider, een compactere variant van de Sky Large Roomdivider van Element4, biedt hetzelfde opvallende ontwerp en is verkrijgbaar als zowel gashaard als bio-ethanolhaard. Dit maakt het ideaal voor huizen zonder gasaansluiting of voor diegenen die gasloos willen wonen. De roomdivider, net als zijn grotere tegenhanger, is een aantrekkelijke blikvanger in elke woonkamer en kan worden aangepast met een standaard houtset of een donkere houtset om perfect bij elk interieur te passen.

 

Wat deze haard uniek maakt is de onderscheidende Element4 Sky bio-ethanolhaard. Deze volledig glazen inbouweenheid biedt niet alleen een prachtig vuurzicht maar is ook een waar pronkstuk in uw huis. Met keramische houtblokken en speels vuur zorgt deze haard voor een optimale sfeer. Bovendien beschikt de haard over een automatische ontsteker, waardoor u deze eenvoudig met een afstandsbediening kunt ontsteken en bedienen met drie verschillende vuurstanden. Met een branderinhoud van 5 liter staat de haard garant voor een hele avond stookplezier.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio Ethanol
 • Interieur
  Staal of zwart glas