Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Forma Room Divider

Vanaf 5000,-

Forma is een geavanceerde inbouwhaard met zeven vormen en zeven lengtes, geen schoorsteen nodig en eenvoudige installatie dankzij zero-clearance. De haard maakt gebruik van BEV Technology® en biedt automatische bediening voor comfort en luxe, zelfs in ruimtes waar traditionele haarden niet mogelijk zijn.

 

Maattekeningen Planika Forma Room Divider

 

Artikelnummer: 8b6a80c3cf2c-1-1-1-1-1-1-2-2-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Forma is een inbouwhaard – een alles-in-één oplossing waarbij de behuizing wordt geleverd met een ethanol inbouw, klaar om te worden geïnstalleerd in de wandopening. Dankzij de zero-clearance eigenschap kan de opening worden gemaakt van en omgeven door elk type afwerkingsmateriaal.

 

Forma is een van de meest geavanceerde haarden op de markt en maakt gebruik van de BEV Technology®. Deze oplossing is bedoeld voor de meest veeleisende klanten die streven naar een Net Zero benadering gecombineerd met eersteklas technologie, veiligheid en gebruiksgemak.

 

Forma is verkrijgbaar in zeven verschillende vormen en zeven verschillende lengtes, waardoor u ruime keuzemogelijkheden heeft om aan uw interieurwensen te voldoen. Geen schoorsteen of harde aansluitingen zijn vereist, waardoor de installatie eenvoudig is.

 

Een automatische besturing is inbegrepen, wat zorgt voor gebruiksgemak en comfort. Bovendien is er geen schoorsteen nodig, waardoor u de luxe van een echte haard kunt ervaren op plaatsen waar traditionele haarden niet mogelijk zijn.

Extra informatie

Maat

800 MM, 1000 MM, 1200 MM, 1500 MM, 1800 MM, 2300 MM, 2700 MM

Specificaties

 • Verbrandingssysteem
  Open
 • Vermogen
  Vanaf 3,1 kW
 • Merk
  Planika
 • Stijl
  Room Divider
 • Brandstof
  Bio Ethanol