Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Large Front Bio

Vanaf 8995,-

De Sky Large Front, beschikbaar als gashaard en bio-ethanolhaard, biedt een ruimtelijk effect en aanpassingsmogelijkheden aan diverse interieurs. De bio-ethanolhaard van Element4 biedt een prachtig vuurzicht met keramische houtblokken en gebruiksgemak via afstandsbediening.

Artikelnummer: 82161242827b-1-4 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Element4 Sky Large Front biedt een hoge tunnelhaard die beschikbaar is in een doorkijkversie, waardoor twee ruimtes naadloos worden verbonden met een ruimtelijk effect. Deze haard is verkrijgbaar als zowel gashaard als bio-ethanolhaard, waardoor het ideaal is voor woningen zonder gasaansluiting of voor diegenen die gasloos willen wonen. De haard is aanpasbaar met verschillende houtsets, wat de flexibiliteit biedt om bij elk interieur te passen.

 

Unieke eigenschappen De Element4 Sky bio-ethanolhaard is onderscheidend vanwege zijn volledig glazen ontwerp, wat niet alleen een prachtig vuurzicht biedt maar ook een opvallend pronkstuk in huis creƫert. Met keramische houtblokken en een levendig vlammenspel zorgt het voor een sfeervolle ambiance. Met een automatische ontsteker, bedienbaar via afstandsbediening, kunt u het vuur gemakkelijk aansteken zonder handmatige tussenkomst.

 

De Element4 Sky bio-ethanolhaard biedt alle functionaliteiten van een gashaard. Met de afstandsbediening kunt u het vuur regelen in 3 standen en de haard heeft een branderinhoud van 5 liter, wat zorgt voor een avond lang stookplezier.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,0 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Bio Ethanol
 • Interieur
  Staal of zwart glas