Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Planika Basket Fire Logs

Vanaf 2620,-

Basket Fire Logs is niet alleen een haard; het is een symbool van moderne luxe en milieubewust wonen. Ervaar de magie van een knapperend vuur zonder compromissen, waar je maar wilt in je huis.

Artikelnummer: d757719ed7c2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Deze vrijstaande haard is niet zomaar een toevoeging aan je interieur; het is een statement van comfort en milieubewust leven. Ontworpen voor diegenen die in steden wonen waar houtkachels verboden zijn, biedt Basket Fire Logs een eco-vriendelijke oplossing zonder de noodzaak van een schoorsteen.

 

Met een gewicht van slechts 14,8 kg is Basket Fire Logs draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen naar elke gewenste ruimte. Het zwarte gepoedercoate gegalvaniseerde stalen ontwerp voegt een vleugje moderniteit toe aan je interieur, terwijl het toch de warmte van een traditionele open haard behoudt.

 

De eenvoudige Plug&Play-oplossing betekent dat je binnen enkele seconden kunt genieten van het speelse vlammenspel. Dankzij de automatische bijvulling hoef je je geen zorgen te maken over het toevoegen van brandstof; je kunt gewoon ontspannen en genieten van de dansende vlammen.

 

Met een brandtijd tot 6,5 uur biedt Basket Fire Logs een langdurige en zorgeloze vuurervaring. Kies uit twee verschillende vuurhoogtes, afhankelijk van je stemming en de gewenste sfeer. Bedien het vuur gemakkelijk met de meegeleverde afstandsbediening, waardoor je volledige controle hebt over de vlamintensiteit.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  2,8 kW
 • Merk
  Planika
 • Stijl
  Vrijstaand
 • Brandstof
  Bio ethanol