Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 83 Tunnel

Vanaf 5565,-

De Trimline 83 Room Divider, een stijlvolle haard om ruimtes te verdelen met dubbele brander, optioneel LED-bed, beschikbaar als tunnel model, inclusief Ecomax afstandsbediening en optionele Wi-Fi bediening.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om een ruimte in je huis op te delen? Overweeg dan de Trimline 83 Room Divider haard, een prachtige en praktische oplossing. Deze haard combineert functionaliteit met een sfeervol vuurzicht, waardoor je kunt genieten van de dansende vlammen vanuit elke hoek van de kamer.

 

Standaard wordt de Trimline 83 Room Divider geleverd met een branderbed van kloofhoutstammen en een dubbele brander. Wil je de sfeerervaring naar een hoger niveau tillen? Dan is er de optie om te kiezen voor een ingebouwd LED-bed. Deze haard is ook beschikbaar als tunnelmodel, waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om verschillende ruimtes te verbinden met het prachtige vuur.

 

De Ecomax afstandsbediening wordt standaard meegeleverd, waarmee je de haard eenvoudig kunt bedienen. Voor extra comfort is er ook de mogelijkheid om de Wi-Fi module toe te voegen, zodat je de haard op afstand kunt regelen met de Trimline Fires-app.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,7 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas