Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Gas Fire Front 90-60

Vanaf 5635,-

De Gas Fire Front 90-60, uitgerust met Premium Fire 2 technologie, is een unieke fronthaard geschikt voor zowel aardgas als propaan, met diverse personalisatiemogelijkheden zoals kadervarianten, houtstamkleuren en achterwandopties.

Artikelnummer: d09bf41544a3-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Gas Fire Front 90-60 onderscheidt zich als een unieke fronthaard met een verfijnde uitstraling en is voorzien van de hoogwaardige Premium Fire 2 technologie. Dit opvallende design combineert esthetiek met functionaliteit en biedt niet alleen een visuele blikvanger, maar ook een uitmuntende prestatie. De Premium Fire 2 technologie waarborgt een eersteklas vlammenspel en een meeslepende vuurbeleving, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat in elke ruimte.

 

Een opmerkelijk kenmerk van de Gas Fire Front 90-60 is zijn veelzijdigheid in brandstofkeuze, geschikt voor zowel aardgas als propaan. Bovendien is alle benodigde technologie volledig geĆÆntegreerd in het toestel, waardoor extra muurkastjes overbodig zijn en het strakke ontwerp behouden blijft, wat zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke toevoeging aan het interieur.

 

De haard biedt een breed scala aan personalisatiemogelijkheden, waaronder keuzes uit vier verschillende kadervarianten – Hidden door, Hidden door+, Floating frame en Floating frame+. Daarnaast zijn er opties voor houtstammen in antraciet (zwart verkoolde houtstammen) of natuurlijk gekleurde houtstammen, en een keuze uit achterwandontwerpen, zoals een industriĆ«le geribbelde achterwand, stalen vlakke achterwand en een zwart keramische spiegelwand.

 

Met ontspiegeld glas en de mogelijkheid om concentrische vrijheid te bieden en te profiteren van het Opti-Vent systeem, combineert de Gas Fire Front 90-60 niet alleen een elegant ontwerp met functionele kenmerken, maar biedt het ook flexibiliteit in verschillende ruimteconfiguraties. Bovendien is deze haard verkrijgbaar in diverse afmetingen, wat hem geschikt maakt voor diverse interieurbehoeften.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,6 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inbouw