Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire G80/48F

Vanaf 4725,-

Kalfire G haarden bieden een uitgebreide keuze aan vullingen, binnenwerken, kaders en ontspiegeld glas, waarmee je een gashaard op maat kunt samenstellen die perfect aansluit op jouw stijl en de ruimte waarin de haard wordt geplaatst.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met de Kalfire G80/48F haard heb je de mogelijkheid om een gashaard te creëren die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke smaak en die naadloos past bij de esthetiek van de ruimte waarin deze wordt geplaatst.

 

VULLINGEN

Voor de haardvulling van de Kalfire G80/48F heb je diverse keuzemogelijkheden. Kies voor een klassieke uitstraling met keramische houtstammen of ga voor exclusieve houtstammen met langere stammen voor een authentieke look. Voor een eigentijdser uiterlijk zijn er ook moderne opties zoals witte, grijze of cryptonite steentjes. Deze variatie aan vullingen stelt je in staat om de haard aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en de gewenste sfeer in de ruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire G80/48F speelt een cruciale rol in de visuele impact en sfeer, zelfs wanneer de haard niet brandt. Je hebt de keuze uit een vlak of design binnenwerk, en voor een nog eigentijdser uiterlijk is er ook een binnenwerk van zwart keramisch glas beschikbaar. Deze diversiteit aan binnenwerken biedt de flexibiliteit om de haard perfect te laten integreren in jouw gewenste interieurdesign.

 

INBOUWKADERS

Inbouwkaders voegen een extra dimensie toe aan het ontwerp van de haard en bieden volop mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte. Je kunt kiezen uit een inbouwkader van 3, 7 of 10 cm diepte met een dikte van 4 of 8 mm. Deze variatie maakt het mogelijk om de haard aan te passen aan vrijwel elk design en elke ruimte.

 

ONTSPIEGELD GLAS

Met ontspiegeld glas krijg je volledig vrij zicht op het vuur, terwijl reflecties tot een minimum worden beperkt. Dit zorgt voor een echt “open-haard” gevoel en draagt bij aan de esthetiek van de ruimte waarin de haard is geplaatst.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas