Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 83 Hoek L/R

Vanaf 5141,-

De Trimline 83 Corner is een royale hoekhaard met een esthetisch hoogstandje, voorzien van rillen achterwand en optioneel LED gloeibed, standaard geleverd met Ecomax afstandsbediening en optionele WiFi-bediening.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Trimline 64 Corner is dé oplossing voor die kleine hoek in je kamer, waar je je misschien wel eens afvraagt wat je ermee moet. Deze compacte inbouwhoekhaard maakt gebruik van de nieuwste brandende houtbloktechnologie en voldoet perfect aan al je wensen op het gebied van sfeer en warmte. Met het optionele LED-branderbed geniet je zelfs als het vuur gedoofd is, waardoor de haard een blijvende eyecatcher in je interieur wordt.

 

De getoonde versie van de Trimline 64 Corner heeft een zwart glazen binnenkant, wat zorgt voor een strak en eigentijds design. Maar je hebt ook de keuze uit andere opties, zoals rillen of een rotspatroon, zodat je de haard kunt aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en interieurstijl. Wat de uitvoering ook is, de haard is standaard uitgerust met de geavanceerde Log Burner-technologie, waardoor de vlammen op een realistische manier dansen over de houtblokken.

 

De 64-serie van Trimline omvat niet alleen de Corner, maar ook een front- en panoramaversie, zodat je de haard kunt kiezen die het beste bij jouw ruimte past. Of je nu gaat voor een compacte hoekopstelling, een traditionele voorkant, of een panoramisch uitzicht vanuit verschillende hoeken, de Trimline 64-serie biedt veelzijdige opties voor het creëren van de perfecte sfeer in huis. De haard wordt geleverd met de handige Ecomax-afstandsbediening voor eenvoudige bediening, en je hebt zelfs de mogelijkheid om de haard via Wi-Fi te bedienen met de Trimline Fires-app.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,7 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas