Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP110/75C

Vanaf 7115,-

Met de Kalfire GP hoekhaarden creëer je een unieke gashaard door te kiezen uit verschillende binnenwerken en optionele functies zoals hybride/led en NSG, waarmee je de haard perfect afstemt op je persoonlijke stijl en de omgeving waarin deze wordt geplaatst.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP hoekhaarden bieden de mogelijkheid om een gepersonaliseerde gashaard samen te stellen die volledig aansluit op jouw persoonlijke smaak en de kenmerken van de ruimte waarin deze wordt geplaatst. Door te variëren in binnenwerken en te kiezen voor optionele functies zoals hybride/led en NSG, wordt de haard niet alleen een bron van warmte maar ook een stijlvol element in je interieur.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP110/75C speelt een essentiële rol in het vormgeven van het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of je kunt gaan voor een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze keuzes garanderen niet alleen een esthetisch aantrekkelijke uitstraling tijdens het branden, maar dragen ook bij aan de algehele sfeer van de ruimte, zelfs wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze aanvullende keuzemogelijkheden stellen je in staat om de gashaard perfect af te stemmen op je persoonlijke voorkeuren en de specifieke stijl van de ruimte waarin de haard zijn plaats vindt. Zo wordt de Kalfire GP hoekhaard niet alleen een warmtebron, maar ook een expressie van individualiteit en comfort in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  10,3 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas