Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Dru Global 120 BF

Vanaf 4040,-

De Global 120 BF gashaard biedt een breed panoramisch vuurzicht, eenvoudige bediening, hoog rendement en onbeperkte plaatsingsmogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Breed panoramisch vuurzicht De Global 120 BF is een indrukwekkende inbouwhaard op gas die zich onderscheidt door een breed panoramisch vuurzicht. Dit zorgt voor een sfeervol en meeslepend beeld van het vuur, waardoor elke ruimte direct warmte en gezelligheid uitstraalt.

 

Ondiepe inbouw en onbeperkte plaatsingsmogelijkheden Dankzij de ondiepe inbouwdiepte biedt deze haard onbeperkte plaatsingsmogelijkheden, waardoor hij eenvoudig in elk interieur kan worden geïntegreerd. Of het nu gaat om een moderne of klassieke inrichting, de Global 120 BF past overal perfect bij.

 

Eenvoudige bediening De bediening van de haard is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de standaard meegeleverde afstandsbediening. Deze afstandsbediening is uitgerust met elektronische ontsteking, thermostaat en klokfuncties, waardoor u de haard gemakkelijk en efficiënt kunt bedienen.

 

Hoog rendement en laag gasverbruik Een van de grote voordelen van de Global 120 BF is het lage gasverbruik, wat resulteert in een zeer hoog rendement. Hierdoor geniet u niet alleen van een gezellige warmte, maar ook van een efficiënte en kostenbesparende verwarming.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,5 kW
 • Merk
  Dru
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas