Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Barbas Smart Bell 80-80

Vanaf 4447,-

Speciaal ontworpen voor renovaties, combineert deze haard doeltreffendheid met verfijning, waardoor het een aantrekkelijke toevoeging is aan diverse interieurs.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 80-80, een concentrische inzethaard, combineert doeltreffendheid met verfijning, speciaal ontworpen voor renovaties. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een uitstekende oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Dit maakt het een ideale keuze voor renovatieprojecten waarbij ruimte-optimalisatie van essentieel belang is.

 

Een opvallend kenmerk van de Smart Bell 80-80 is de optionele ventilatiemogelijkheid. Hierdoor kan de haard worden uitgerust met een ventilator die zorgt voor een verbeterde warmteverspreiding in de ruimte, waardoor het niet alleen een visuele aanvulling is, maar ook een praktische warmtebron. Deze veelzijdigheid onderstreept de brede toepasbaarheid van de haard voor verschillende behoeften.

 

Naast de praktische voordelen biedt de Smart Bell 80-80 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creƫert een gastvrije en ontspannende sfeer terwijl het fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Deze combinatie van functionaliteit en esthetiek maakt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een verfijnde toevoeging aan het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 80-80 voorzien van Premiumfire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische en verfijnde manier weergeeft. Dit draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en aantrekkelijker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 80-80 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die zowel stijl als prestaties in een haard zoeken.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,8 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas