Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 64 Panoramic

Vanaf 4929,-

De Trimline 64 Panoramic is een compacte haard met glas aan drie zijden, biedt een perfect zicht op het brandende hout en beschikt over aanpasbare functies voor een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Geleverd met Ecomax-afstandsbediening, optioneel bedienbaar via Wi-Fi met de Trimline Fires-app.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Trimline 64 Panoramic is een verrassend veelzijdige haard ondanks zijn compacte formaat! Met het glas aan drie zijden biedt deze haard een perfect zicht op de brandende houtblokken vanuit elke hoek van de kamer, waardoor het vuur van je dromen werkelijkheid wordt.

 

Deze haard beschikt over tal van aanpasbare functies, zodat je het ontwerp kunt personaliseren naar jouw wensen. Ongeacht welke functies je kiest, het eindresultaat is ongetwijfeld stijlvol en een prachtige toevoeging aan je interieur. De Trimline 64-serie omvat ook een front- en hoekversie, waardoor je de mogelijkheid hebt om de haard aan te passen aan de specifieke indeling van jouw ruimte.

 

Standaard is de Trimline 64 Panoramic uitgerust met de Log Burnertechnologie, die een realistisch en levendig vlambeeld creƫert. De haard wordt geleverd met de Ecomax-afstandsbediening voor gebruiksgemak, en je hebt ook de mogelijkheid om de haard via Wi-Fi te bedienen met de Trimline Fires-app.

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,7 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas