Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 70 Slim Line

Vanaf 2326,-

De compacte Trimline 70 Slim Line heeft een innovatief en veelzijdig ontwerp dat eenvoudig te installeren en te onderhouden is. Met minimale bouwwerkzaamheden biedt het een strakke en eigentijdse uitstraling, met een houten branderbed, slatted interieur en de mogelijkheid van Wi-Fi bediening.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met een innovatief en veelzijdig ontwerp is de compacte Trimline 70 Slim Line eenvoudig te installeren en gemakkelijk te onderhouden. De Trimline 70 SL kan aan de muur worden gemonteerd en direct op elke interne, naar buiten gerichte muur worden geïnstalleerd. Een van de grootste voordelen is dat er minimaal bouwwerk nodig is. Met een vermogen van 3,8 kW en een indrukwekkend rendement van B past de Trimline 70 SL perfect bij vrijwel alle interieurs, met strakke lijnen voor een eigentijds woonstatement. De Trimline 70 SL maakt gebruik van dezelfde functies als de andere apparaten in het assortiment en wordt op afstand bediend, geleverd met een batterijbox als voeding.

 

Het standaard branderbed voor de Trimline 70 SL bestaat uit houten stammen en het standaard interieur heeft een lamellenontwerp. Bovendien wordt het geleverd met de Ecomax-afstandsbediening en heeft u de mogelijkheid om Wi-Fi-bediening toe te voegen met onze Trimline Fires-app.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  3,8 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas