Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire Gi85/55S

Vanaf 6790,-

De Kalfire Gi haarden, uitgerust met de Gi-technologie en Ember Glow, bieden prachtige vlammen met minder gasverbruik. Optioneel zijn de NSG-functie, verschillende binnenwerken en inbouwkaders. Het binnenwerk en de inbouwkaders kunnen worden aangepast aan diverse ontwerpen. Bediening kan met de afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire Gi Haarden: Innovatieve Technologie voor Prachtig Vlambeeld

 

De Kalfire Gi haarden zijn standaard uitgerust met de vooruitstrevende Gi-technologie, wat resulteert in een prachtig vlambeeld met beduidend minder gasverbruik. Naast de esthetische vlammen draagt de ingebouwde Ember Glow (dynamisch gloedbed) standaard bij aan de ultieme vuurervaring. Als optie kan worden gekozen voor een NSG-functie (waarbij echte vonken boven de vlammen dansen), verschillende binnenwerken en inbouwkaders, zodat je de haard naar eigen smaak en ontwerp kunt aanpassen. De haard is te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

 

Binnenwerken voor Visuele Invloed

 

Het binnenwerk speelt een cruciale rol bij het bepalen van het visuele aspect en de sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire Gi85/55S kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, en ook voor een binnenwerk van zwart keramisch glas.

 

Inbouwkaders voor Designflexibiliteit

 

Inbouwkaders bieden veelzijdigheid in inbouwdiepte en zijn daardoor geschikt voor vrijwel elk ontwerp. Voor dit specifieke model is er keuze tussen een inbouwkader van 3 of 7 cm diepte, met een dikte van 4 of 8 mm.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  3-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas