Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP80/55C

Vanaf 5515,-

Creëer jouw ideale vuurervaring met keuzes in binnenwerken en extra functies, zoals hybride/led en NSG, afgestemd op persoonlijke voorkeuren en interieur. Opteer voor ontspiegeld glas voor een helder, reflectievrij zicht op het vuur.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bij de Kalfire GP Hoekhaarden: Personaliseer jouw vuurervaring

Bij de Kalfire GP hoekhaarden heb je de vrijheid om te kiezen uit diverse binnenwerken, waardoor je de haard perfect kunt afstemmen op je persoonlijke voorkeur. Daarnaast biedt de mogelijkheid tot het toevoegen van een hybride/led-functie (sfeervol gloedbed) en een NSG functie (echte vonken boven de vlammen) extra opties om jouw haardervaring te verrijken. Het gebruik van ontspiegeld glas behoort eveneens tot de keuzes, wat een helder zicht op het vuur biedt zonder storende reflecties. Hierdoor kun je een gashaard samenstellen die niet alleen aansluit bij je smaak, maar ook harmonieert met de afwerking en ruimte waarin de haard wordt geplaatst.

 

BINNENWERK: Creëer jouw visuele stijl

Het binnenwerk van de Kalfire GP80/55C is een cruciaal element dat niet alleen de vlammen weergeeft wanneer de haard brandt, maar ook een bepalende factor is voor de sfeer als de haard niet in gebruik is. Met keuzes variërend van een vlak of design binnenwerk tot een binnenwerk van zwart keramisch glas, kun je het visuele karakter van jouw haard aanpassen aan jouw persoonlijke stijl.

 

ONTSPIEGELD GLAS: Een helder zicht op het vuur

Opteer voor ontspiegeld glas om onbelemmerd van het vuur te genieten. Dit glas minimaliseert reflecties tot een absoluut minimum, waardoor je een authentiek “open-haard” gevoel ervaart. Het resultaat is een ongehinderde kijk op de vlammen, wat bijdraagt aan de algehele vuurbeleving.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas