Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP85/50R

Vanaf 6505,-

Personaliseer jouw gashaard met diverse binnenwerken, inbouwkaders en extra functies zoals hybride/led en NSG, voor een haard die perfect aansluit bij jouw stijl en de ruimte. Kies uit vlak, design, of zwart keramisch glas voor het binnenwerk, en varieer met inbouwdieptes voor een uniek design.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire 85/50R Roomdivider: Creëer Jouw Unieke Sfeerhaard

Bij de Kalfire 85/50R roomdivider heb je de vrijheid om jouw sfeerhaard volledig naar eigen smaak te personaliseren. Met een scala aan keuzemogelijkheden, waaronder binnenwerken, inbouwkaders, en extra functies, kun je de gashaard afstemmen op jouw persoonlijke voorkeuren en de stijl van de ruimte waarin deze staat opgesteld.

 

Binnenwerk: Beeld- en Sfeerbepalend Element

Het binnenwerk van de haard speelt een cruciale rol, niet alleen wanneer de vlammen dansen maar ook wanneer de haard niet in gebruik is. Bij de Kalfire 85/50R kun je kiezen uit verschillende binnenwerken die het uiterlijk en de sfeer van de haard bepalen. De keuzemogelijkheden omvatten een vlak binnenwerk, een binnenwerk met een aantrekkelijk design, of zelfs een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze opties stellen je in staat om het esthetische aspect van de haard af te stemmen op jouw specifieke voorkeuren.

 

Inbouwkaders: Variëren met Diepte voor Design Flexibiliteit

De inbouwkaders van de Kalfire 85/50R Roomdivider bieden veelzijdigheid en flexibiliteit bij het vormgeven van het design van de haard. Je hebt de keuze uit inbouwkaders met verschillende dieptes, waaronder 3 cm, 7 cm, of 10 cm. Daarnaast kun je variëren in de dikte van het kader, met opties van 4 mm of 8 mm. Deze diversiteit stelt je in staat om een inbouwdiepte te selecteren die perfect past bij het gewenste design en de ruimte waarin de haard wordt geplaatst.

 

Extra Functies: Hybride/Led en NSG voor Een Unieke Vuurbeleving

Om jouw vuurbeleving naar een hoger niveau te tillen, biedt de Kalfire 85/50R roomdivider optionele functies, waaronder de hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en de NSG-functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze extra functies voegen een extra dimensie toe aan het vuur, waardoor je een unieke en indrukwekkende haardervaring creëert die past bij jouw persoonlijke smaak.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  8,0 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas