Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Trimline 140 Hoek L/R

Vanaf 5671,-

De Trimline 140 Corner, een extra brede hoekhaard met kloofhoutstammen en lamellen achterwand, geschikt voor keukens, inclusief Ecomax afstandsbediening en optionele WiFi-bediening.

Artikelnummer: dea9ddb25cbf-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Als jij zoekt naar hoekhaarden die écht aanwezig mogen zijn en een prominente plek mogen innemen in jouw kamer, dan is de Trimline 140 Corner jouw eindstation. Met deze extra brede hoekhaard krijgt genieten een andere dimensie. Een ware upgrade voor jouw kamer.

 

Deze hoekhaard is opvallend hoger ingebouwd, speciaal ontworpen voor de keukenomgeving, waardoor het een functioneel en stijlvol element wordt in de ruimte. Standaard wordt de Trimline 140 Corner voorzien van een sfeervol branderbed van kloofhoutstammen en een lamellen achterwand. Naast de hoekopstelling is deze haard ook beschikbaar als front– en panoramahaard, waardoor je flexibiliteit hebt in het creëren van de perfecte ambiance.

 

De Trimline 140 Corner wordt geleverd met de handige Ecomax afstandsbediening, waarmee je de haard eenvoudig bedient. Voor extra gebruiksgemak is er de optionele WiFi-bediening via de Trimline Fires-app, waarmee je de haard op afstand kunt regelen met je smartphone of tablet.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  12,0 kW
 • Merk
  Trimline
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas