Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 800-650 II Hybrid

Vanaf 5480,-

De MatriX 800-650 II Hybrid gashaard combineert geavanceerde hybride technologie met LED-lichtondersteuning, waardoor een verhoogde vuurintensiteit ontstaat en tot wel 50% gasverbruik wordt verminderd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de vuurervaring.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX 800-650 II Hybrid vertegenwoordigt de ongeëvenaarde topklasse in gashaarden, dankzij zijn innovatieve hybride technologie die elektrische ondersteuning biedt via LED-licht, vergelijkbaar met de hybride auto’s van tegenwoordig. Dit zuinige LED-licht dient als een aanvulling op de gasvlammen, waardoor de intensiteit van het vuurbeeld wordt verhoogd en een opmerkelijke reductie van meer dan 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte wordt bewerkstelligd. Dit unieke samenspel tussen gas en licht, bekend als ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), leidt tot een rijke vuurervaring die alle verwachtingen van een traditionele gashaard overtreft in zowel intensiteit als beleving.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module wordt het vuurbeeld verder versterkt, zelfs op de laagste stand, waardoor een nog diepere en meeslepende vuurervaring ontstaat. De haard biedt een uitstekende aanpasbaarheid van warmte-output, instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 KW, waardoor het een ideale keuze is voor moderne, goed geïsoleerde woningen die behoefte hebben aan nauwkeurige warmteregeling. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongeëvenaarde instelmogelijkheden, waardoor je altijd het perfecte vuurbeeld kunt creëren, afgestemd op elke specifieke situatie.

 

Met een indrukwekkende reductie tot wel 50% in gasverbruik, zonder afbreuk te doen aan de ultieme vuurbeleving, blijft de MatriX 800-650 II Hybrid een vooruitstrevende keuze voor huishoudens die streven naar milieubewuste en efficiënte verwarmingsoplossingen.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Vermogen
  10,1 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas