Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire Gi105/59F

Vanaf 7180,-

Kalfire Gi haarden bieden een prachtig vlambeeld met minder gasverbruik en Ember Glow. Optioneel zijn de NSG-functie, verschillende binnenwerken en inbouwkaders beschikbaar. Het binnenwerk, inbouwkaders en ontspiegeld glas kunnen worden aangepast. Bediening kan via afstandsbediening of Kalfire Connected App.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Kalfire Gi Haarden: Innovatieve Technologie voor Vuurbeleving

 

Kalfire Gi haarden zijn standaard uitgerust met de vooruitstrevende Gi-technologie, wat resulteert in een prachtig vlambeeld met aanzienlijk minder gasverbruik. Naast de mooie vlammen draagt de geïntegreerde Ember Glow (dynamisch gloedbed) standaard bij aan de optimale vuurbeleving. Optioneel zijn functies zoals de NSG-functie (echte vonken boven de vlammen) en keuzes voor verschillende binnenwerken en inbouwkaders beschikbaar. Zo kun je een haard samenstellen die perfect past bij jouw ontwerp en persoonlijke voorkeur. De haard kan worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening of de Kalfire Connected App.

 

Binnenwerken: Visuele en Sfeerbepalende Elementen

 

Het binnenwerk van de Kalfire Gi105/59F is een belangrijk element, zowel visueel als qua sfeer, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Je kunt kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas.

 

Inbouwkaders voor Flexibiliteit in Design

 

Inbouwkaders bieden flexibiliteit in inbouwdiepte en vormen een oplossing voor diverse ontwerpen. Voor dit specifieke model kun je kiezen tussen een inbouwkader van 3, 7 of 10 cm diepte, met een dikte van 4 of 8 mm.

 

Ontspiegeld Glas voor Onbelemmerd Zicht op het Vuur

 

Ontspiegeld glas biedt een vrij zicht op het vuur doordat reflecties tot een minimum worden beperkt. Dit zorgt voor een authentiek “open haard” gevoel.

 

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas