Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Medium Tunnel

Vanaf 7495,-

De Element4 Sky Medium Tunnel biedt een realistisch vlambeeld met een keuze tussen standaard of donkere houtsets. Uitgerust met de RealFlame-brander en moderne bedieningsopties, is deze compactere gashaard ideaal voor ruimtescheiding en biedt het efficiënt gasverbruik.

Artikelnummer: 82161242827b-1-3-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Element4 Sky Medium Tunnel, een compactere variant van de Sky Large Tunnel, biedt een prachtig vlambeeld dankzij de RealFlame-brander en past perfect in verschillende interieurs door de keuze tussen een standaard of donkere houtset.

 

Uitgerust met de RealFlame-brander, creëert de Sky T M een realistisch vlambeeld met natuurgetrouwe houtstammen, terwijl de gasbesparing tot 40% mogelijk is met de E-Save afstandsbediening. De Element4 ProControl-set, geschikt voor smartphones en tablets, biedt extra controle en tot 45% besparing op het gasverbruik.

 

De Sky T M tunnelgashaard van Element4, met zijn prachtige doorkijk- en levendige vlambeeld, is ideaal om ruimtes te scheiden en biedt sfeer en warmte in beide kamers. Met afmetingen van 99,2 cm breed, 146,1 cm hoog en 41,6 cm diep, een gesloten verbrandingssysteem en een vermogen tot 13,2 kW, is het geschikt voor verschillende ruimtes en beschikbaar op aardgas en propaan.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Tunnel
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  13,7 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Interieur
  Staal of zwart glas