Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP60/59F

Vanaf 4585,-

De Kalfire GP haarden bieden een scala aan personalisatiemogelijkheden, waaronder diverse binnenwerken, inbouwkaders, en optionele functies zoals hybride/led en NSG, waarmee je de haard kunt afstemmen op je ontwerp en persoonlijke voorkeur.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bij de Kalfire GP haarden draait alles om keuzevrijheid en personalisatie. Met een uitgebreid assortiment aan binnenwerken, inbouwkaders en optionele functies zoals hybride/led en NSG, kun je de haard volledig naar jouw smaak en ontwerp configureren.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP60/59F is van essentieel belang, niet alleen wanneer de haard in volle glorie brandt, maar ook als deze rust. Voor dit model heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Hierdoor voegt de haard niet alleen warmte toe aan de ruimte tijdens het branden, maar ook visuele aantrekkingskracht, zelfs als het vuur gedoofd is.

 

INBOUWKADERS

De inbouwkaders bieden een scala aan opties om te spelen met de inbouwdiepte, waardoor vrijwel elk design probleemloos geïntegreerd kan worden. Bij dit model kun je kiezen uit een 3, 7 of 10 cm diep inbouwkader, met een dikte van 4 of 8 mm. Zo kun je niet alleen de haard aanpassen aan je persoonlijke voorkeur, maar ook naadloos integreren in het design van je woonruimte.

 

ONTSPIEGELD GLAS

Met ontspiegeld glas wordt een onbelemmerd zicht op het vuur gegarandeerd. Reflecties worden tot een absoluut minimum beperkt, waardoor je een authentiek “open-haard” gevoel ervaart. Dit draagt bij aan de algehele ambiance, waarbij het vuur centraal staat zonder enige visuele hinder.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  6,2 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas