Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Faber MatriX 800-500 II Hybrid

Vanaf 5251,-

De MatriX Hybrid-serie combineert gas- en LED-lichttechnologie om een vermindering van gasverbruik tot 50% te realiseren, zonder afbreuk te doen aan de vuurbeleving.

Artikelnummer: e06f967fb0d3-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De MatriX Hybrid-serie vertegenwoordigt de absolute topklasse in onze gashaardencollectie. Deze hybride MatriX-gashaard wordt elektrisch ondersteund met LED-licht, vergelijkbaar met hybride auto’s. Dit energiezuinige licht vervangt gedeeltelijk de gasvlammen, verrijkt de vuurgloed en realiseert zo een reductie van ruim 50% in gasverbruik, CO2-uitstoot en warmte. Het unieke ‘samenspel’ tussen gas en licht, genaamd ‘Hybrid Pro Lighting’ (HPL), biedt een rijk vuurbeeld dat qua intensiteit en beleving elke normale sfeerhaard op gas overtreft.

 

Met de optionele Hybrid Pro Light® module wordt het vuurbeeld nog rijker, zelfs op de laagste stand. De warmte-output is instelbaar van maximaal 10 tot slechts 1,5 kW, wat ideaal is voor moderne goed geïsoleerde woningen. Met maar liefst 7 verschillende branders biedt deze haard ongekende instelmogelijkheden voor altijd het perfecte vuurbeeld in elke situatie. Dit alles leidt tot wel 50% minder gasverbruik, zonder dat er wordt ingeleverd op vuurbeleving.

Specificaties

 • Vuurzicht
  2-zijdig
 • Vermogen
  10,1 kW
 • Merk
  Faber
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas