Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP115/75R

Vanaf 7560,-

Met de GP115/75R roomdivider gashaard van Kalfire creëer je een haard op maat door te kiezen uit diverse binnenwerken, inbouwkaders, optionele zijpanelen en functies zoals hybride/led en NSG, waardoor je een haard samenstelt die perfect aansluit bij je persoonlijke stijl en de ruimte waarin deze staat.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Kalfire GP115/75R roomdivider biedt een unieke kans om een op maat gemaakte gashaard te creëren die naadloos aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en de kenmerken van de ruimte waarin de haard wordt geplaatst. Met een uitgebreide reeks keuzemogelijkheden, waaronder verschillende binnenwerken, inbouwkaders, optionele zijpanelen en functies zoals hybride/led en NSG, wordt de haard niet alleen een bron van warmte maar ook een stijlvolle aanvulling op je interieur.

 

OPTIONELE ZIJPANELEN

De mogelijkheid om aan de linker- of rechterkant een extra zijpaneel te plaatsen, dat ongeveer de helft van de glasmaat in beslag neemt, opent nieuwe designmogelijkheden. Hierdoor kan de haard bijvoorbeeld deels tegen een muur worden geplaatst, wat extra flexibiliteit biedt bij de plaatsing van de haard in de ruimte.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP115/75R is een cruciaal element dat niet alleen het visuele aspect, maar ook de sfeer bepaalt, zelfs wanneer de haard niet in gebruik is. Voor dit model kun je kiezen uit een vlak of design binnenwerk, of een binnenwerk van zwart keramisch glas. Deze keuzemogelijkheden zorgen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, zowel tijdens het branden als wanneer de vlammen zijn gedoofd.

 

INBOUWKADERS

De inbouwkaders bieden ruime mogelijkheden om te variëren met de inbouwdiepte, waardoor vrijwel elk design moeiteloos kan worden geïntegreerd. Bij dit model kun je kiezen uit een 3, 7 of 10 cm diep inbouwkader, met een dikte van 4 of 8 mm. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat de haard niet alleen functioneel is maar ook visueel aantrekkelijk, perfect passend bij de specifieke kenmerken van je ruimte.

 

Optioneel kun je de haard verder personaliseren met een hybride/led-functie voor een sfeervol gloedbed en/of een NSG functie, waarbij echte vonken boven de vlammen dansen. Deze keuzemogelijkheden stellen je in staat om de GP115/75R roomdivider volledig af te stemmen op jouw voorkeuren en de unieke stijl van je woonomgeving. Zo wordt de haard niet alleen een warmtebron, maar ook een expressie van individualiteit en comfort in je huis.

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  9,6 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas