Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Element4 Sky Small Room Divider

Vanaf 7995,-

De Element4 Sky Small Roomdivider, een compacte gashaard in de Sky-serie, is een aantrekkelijke eyecatcher in woonkamers en biedt opties voor verschillende houtsets. Deze haard, geliefd bij architecten vanwege zijn toegevoegde waarde, heeft een Realflame Burner voor een realistisch vlambeeld en een gesloten systeem voor veilige werking en een strakke inbouw.

Artikelnummer: 82161242827b-1-2-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

De Element4 Sky Small Roomdivider is de kleinste gashaard in de Sky Roomdivider-serie van Element4. Net als zijn grotere broers, is deze roomdivider een opvallend stuk in elke woonkamer. Met opties voor een standaard houtset of een donkere houtset, kan de haard naar wens worden aangepast voor elk interieur.

 

Voor architecten is de Sky Small Roomdivider een topkeuze. Deze haard krijgt unaniem positieve reacties van professionals vanwege zijn toegevoegde waarde en vermogen om de hoogte van een ruimte te accentueren.

 

De Sky is uitgerust met een Realflame Burner, die zorgt voor een extreem realistisch vlambeeld in combinatie met de natuurgetrouwe houtstammen, wat resulteert in een prachtig houtvuur.

 

Element4 biedt de Sky Roomdivider in drie maten aan: Small, Medium en Large. Ongeacht de grootte, zijn deze gashaarden ware eyecatchers in elke woonkamer. De Real Flame Burner zorgt voor een extreem realistisch vlambeeld in combinatie met de houtstammen, beschikbaar in standaard of donkere uitvoering. Element4 heeft de propaanbranders van de Realflame Burner geüpgraded, waardoor deze een haast niet te onderscheiden realistisch vuurbeeld creëren ten opzichte van aardgas!

 

De Element4 Sky Roomdividers zijn een toevoeging aan elk interieur. Ze kunnen strak worden ingebouwd dankzij het gesloten systeem en bieden vanaf drie zijden een uitstekend zicht op het vuur, waardoor twee aparte ruimtes op een gezellige manier met elkaar verbonden worden.

 

Bij een inbouw gashaard zijn de afmetingen van groot belang, dus bekijk de maattekeningen van de verschillende uitvoeringen. De haarden van Element4 bieden een vermogen tot ca. 14,1 kW en een rendement tot ca. 89%, waardoor ze warmte leveren op koude dagen. Deze gashaarden zijn gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening, met veel instelmogelijkheden en bedieningsgemak.

 

De optionele bedieningsluikjes en convectieroosters zijn vernieuwd en beschikbaar in twee varianten: opbouw of inbouw. De bedieningsluikjes zijn voorzien van ledverlichting die aangaat bij het openen van het deurtje, wat vooral handig is in het donker. De inbouwroosters en luikjes kunnen in de wand worden meegestuukt, waardoor een strak en naadloos geheel ontstaat. De opbouwvarianten hebben een subtiel kader.

 

De Sky Roomdivider beschikt over een gesloten systeem, waardoor het vuur niet in open verbinding staat met de woonkamer en de aangevoerde zuurstof van buiten komt via een pijp. De rookgassen gaan via dezelfde pijp direct naar buiten, wat zorgt voor een veilige en efficiënte werking.

 

Specificaties

 • Vuurzicht
  Room Divider
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  15,7 kW
 • Merk
  Element4
 • Stijl
  Inbouw
 • Interieur
  Staal of zwart glas