Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Bellfires Smart Bell 55-60

Vanaf 3499,-

De Smart Bell 55-60, een concentrische inzethaard met minimale inbouwdiepte van 35 cm, biedt optionele ventilatie en een hoog rendement, standaard voorzien van Magnifire voor een prachtig vuurbeeld.

Artikelnummer: 144a3f71a03a-1-1-1-1-2-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , , ,

Beschrijving

De Smart Bell 55-60, een concentrische inzethaard, vormt een uitstekende keuze en is speciaal ontworpen met het oog op renovaties. Met een minimale inbouwdiepte van slechts 35 centimeter biedt deze haard een optimale oplossing voor ruimtes waar beperkte inbouwruimte beschikbaar is. Deze eigenschap maakt het een uiterst geschikte optie voor renovatieprojecten waarbij efficiënt ruimtegebruik van essentieel belang is.

 

Een van de opmerkelijke voordelen van de Smart Bell 55-60 is de mogelijkheid om deze optioneel uit te rusten met een ventilator. Deze toevoeging draagt bij aan een verbeterde warmteverdeling in de ruimte, waardoor de haard niet alleen een visuele toevoeging is, maar ook een functionele verwarmingsbron wordt. Deze eigenschap benadrukt de veelzijdigheid van de haard en maakt het een aantrekkelijke keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een haard met geavanceerde functies.

 

Afgezien van zijn praktische voordelen, biedt de Smart Bell 55-60 ook een hoog rendement en een prachtig vuurbeeld. Het betoverende vlammenspel creëert een gastvrije en ontspannende sfeer terwijl het tegelijkertijd fungeert als een visueel aantrekkelijk middelpunt in de ruimte. Hierdoor voegt de haard niet alleen warmte toe aan de omgeving, maar versterkt het ook de esthetiek van het interieur.

 

Standaard is de Smart Bell 55-60 uitgerust met Magnifire, een geavanceerde technologie die het vuurbeeld op een realistische manier weergeeft. Deze innovatieve technologie draagt bij aan een verbeterde visuele ervaring, waardoor het vuur nog levendiger en authentieker lijkt. Deze eigenschappen maken de Smart Bell 55-60 een aantrekkelijke keuze voor diegenen die een haard willen die zowel functioneel als visueel indrukwekkend is.

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  5,0 kW
 • Merk
  Barbas
 • Stijl
  Inzet
 • Brandstof
  Gas