Openingstijden showroom: Ma. t/m Vr. 10.00-17.00 uur

Kalfire GP60/79F

Vanaf 5330,-

De Kalfire GP haarden bieden diverse mogelijkheden voor personalisatie, waaronder verschillende binnenwerken, inbouwkaders, en optionele functies zoals hybride/led en NSG, waardoor je de haard kunt afstemmen op jouw ontwerp en persoonlijke voorkeur.

Artikelnummer: c44e503833b6-1-2-2-1-1-1-1-1-1 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Bij de Kalfire GP haarden staat individualisering centraal, met een scala aan keuzemogelijkheden voor een haard die perfect past bij jouw stijl en ontwerp. De diverse binnenwerken, inbouwkaders en optionele functies maken het mogelijk om de haard volledig naar eigen smaak te configureren.

 

BINNENWERK

Het binnenwerk van de Kalfire GP60/79F speelt een cruciale rol in zowel het beeld als de sfeer, zelfs wanneer de haard niet brandt. Voor dit model heb je de keuze uit een vlak of design binnenwerk, of je kunt gaan voor een binnenwerk van zwart keramisch glas. Zo geniet je niet alleen van een warm vuur, maar voegt de haard ook visuele aantrekkingskracht toe aan je ruimte, zelfs als deze niet in gebruik is.

 

INBOUWKADERS

De inbouwkaders bieden een overvloed aan mogelijkheden om te variƫren in inbouwdiepte, waardoor vrijwel elk design mogelijk is. Voor de GP60/79F kun je kiezen tussen een 3, 7 of 10 cm diep inbouwkader, met een dikte van 4 of 8 mm. Hiermee kun je niet alleen de haard aanpassen aan je smaak, maar ook naadloos integreren in de esthetiek van je interieur.

 

ONTSPIEGELD GLAS

Met ontspiegeld glas geniet je van een ongehinderd zicht op het vuur. Reflecties worden tot een absoluut minimum beperkt, waardoor het gevoel van een echte “open-haard” wordt versterkt. Dit geeft een extra dimensie aan de totale ervaring, waarbij het vuur centraal staat zonder enige visuele afleiding.

 

Extra informatie

Model

3-zijdig, 2-zijdig, Vrijstaand

Specificaties

 • Vuurzicht
  Front
 • Verbrandingssysteem
  Gesloten
 • Vermogen
  7,8 kW
 • Merk
  Kalfire
 • Stijl
  Inbouw
 • Brandstof
  Gas